Φυσικοθεραπεία

Κίνηση ίσον ζωή. Φυσικοθεραπεία ίσον κίνηση. Κατά τον επαγωγικό συλλογισμό, η Φυσικοθεραπεία προάγει τη ζωή. Αναζητείτε φυσικοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Στο κέντρο αποκατάστασης Αρμονία, σας παρέχουμε ειδική βοήθεια για να ζήσετε όπως και πριν, πάντα με σεβασμό, ευγένεια και υπομονή. Μαζί, θα πετύχουμε τους στόχους σας.

Φυσικοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη – Καλύτερη Ποιότητα Ζωής Σήμερα

 

Η επιστήμη της  Φυσικοθεραπείας δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, τόσο για τον ασθενή, όσο και για τον οικογενειακό του περίγυρο. Ο καταρτισμένος πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής πατώντας στέρεα σε κινησιολογικές. εμβιομηχανικές, ανατομικές νευροφυσιολογικές, και βιολογικές βάσεις ανακουφίζει από τον πόνο, ενδυναμώνει, δια τείνει δομές,  επανεκπαιδεύει πάντα με γνώμονα τη λεπτομερή αξιολόγηση και επαναξιολόγηση. Όλα αυτά σε στενή επικοινωνία και συνεργασία με το φυσίατρο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας αποκατάστασης.

 

Στο «ΑΡΜΟΝΙΑ», ο ασθενής βρίσκεται σε ένα άκρως ελεγχόμενο, ασφαλές και παράλληλα ευχάριστο περιβάλλον. Σε εμάς, θα βρει όλες εκείνες τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν σε πρώτη φάση να ανακάμψει. Και φυσικά, να επανενταχθεί σταδιακά στις αυξημένες κινητικές και όχι μόνο ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας, επαγγελματικής και προσωπικής. Με προηγμένες τεχνικές και μεθόδους, όπως PNFBobath, Manual Therapy, Mulligan, Kinesiotaping η φυσιοθεραπευτική ομάδα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά περιστατικά προερχόμενα από μία ευρεία γκάμα, τόσο νευρολογικής, όσο και μυοσκελετικής φύσεως. Πάντα με σεβασμό στα προσωπικά όρια του εκάστοτε ασθενή.

 

”Ακόμη ένα ταξίδι πολλών μιλίων, ξεκινά με ένα απλό βήμα.”