Υδροθεραπεία

Το Πρότυπο Κέντρο Αποθεραπείας «ΑΡΜΟΝΙΑ» διαθέτει καταρτισμένους θεραπευτές και γυμναστές που εφαρμόζουν εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας βασισμένα στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.

 

Με βάση την κατάλληλη υποδομή του χώρου ( πισίνα 2 επιπέδων ), τον ειδικό εξοπλισμό (που περιλαμβάνει υδρομασάζ, ηλεκτρικό γερανό, δινόλουτρα, ειδικούς πλωτήρες) αλλά και την εξειδίκευση των θεραπευτών σε υδροθεραπευτικές τεχνικές επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό για την αποκατάσταση των ασθενών.

 

Στο Κέντρο εφαρμόζονται θεραπευτικές τεχνικές όπως: Bad Ragaz Ring Method, Halliwick. Aqua Pilates Dynafloat και σε συνδυασμό με τη χρήση των ευεργετικών ιδιοτήτων του νερού επιτυγχάνεται η σταδιακή αυτονόμηση του ασθενή μέσα από τη βελτίωση των κινητικών και καρδιοαναπνευστικών λειτουργιών, ισορροπίας, εύρους κίνησης και χαλάρωσης μυών.

 

Στόχος μας είναι μέσα από ένα πλήρες και ευχάριστο πρόγραμμα θεραπείας, ο ασθενής να αποκομίσει τα βέλτιστα, ώστε να επιστέψει στις λειτουργικές του συνήθειες.

Βρείτε το πιο αξιόπιστο και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη για εσάς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο στην Αρμονία. Στο κέντρο μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες και ένα ευρύ φάσμα θεραπειών (φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, υδροθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.