Θεραπεία οξέως και χρόνιου πόνου

Ο πόνος ορίζεται σαν μια δυσάρεστη ψυχοσωματική εμπειρία. Από τον ορισμό του πόνου καταδεικνύεται η πολυπλοκότητα της αντιμετώπισης του. Εδώ και αρκετά χρόνια έχουν δημιουργηθεί ιατρεία πόνου σε γενικά νοσοκομεία με σημαντικό έργο στην ανακούφιση των ασθενών.

Στην Αρμονία έχουμε ένα πλήρες και οργανωμένο πρόγραμμα για τη διαχείριση του οξέος και χρόνιου πόνου. Στο δικό μας ιατρείο πόνου πέραν της φαρμακολογικής αντιμετώπισης έχουμε εντάξει τα τελευταία ιατρικά βιβλιογραφικά δεδομένα και την πολυετή πείρα της ομάδας μας.

Είναι βαθύτατη πεποίθηση μας ότι ο πόνος δεν είναι δυνατόν να διαχειριστεί μόνο φαρμακολογικά. Είναι απαραίτητη η συμβολή της καλής ψυχικής υγείας και η συμμετοχή των ασθενών σε ένα πρόγραμμα παράλληλης κινησιοθεραπείας και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αεροβικής άσκησης. Αυτό ακριβώς εφαρμόζουμε επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Βρείτε το πιο αξιόπιστο και εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη για εσάς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο στην Αρμονία. Στο κέντρο μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες και ένα ευρύ φάσμα θεραπειών (φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, υδροθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.